FUNDACJA

Jesteśmy grupą ludzi ściśle związanych z problemami osób z dysfunkcją wzroku.

„Fundacja Estyma” jest platformą do realizacji wszystkich pomysłów i marzeń poprawiających jakość życia tych osób pomimo dysfunkcji wzroku. Chcemy być pomocą w realizacji tego, co wynika z potrzeb osób z niepełnosprawnością wzrokową, daje szansę na pełną samorealizację osobistą i zawodową oraz pozwala czerpać satysfakcję z indywidualnych uzdolnień. Podstawowym naszym celem jest integracja środowiska absolwentów szkoły dla niewidomych i słabo widzących oraz specjalistów w tej dziedzinie – psychologów, tyflopedagogów oraz rehabilitantów wzroku.

W ten sposób tworzymy optymalne warunki dla rozwoju naszego środowiska i skutecznego działania. Jesteśmy ludźmi, którzy nie chcą rezygnować z marzeń i namawiają do tego innych. Twoje marzenie jest również naszym marzeniem. Razem możemy wszystko.

W niedalekiej przyszłości planujemy stworzyć miejsce gdzie absolwent będzie miał możliwość wejścia w dorosłe życie zawodowe i będzie uczestniczył we wszelkich projektach umożliwiających start życiowy i zawodowy po ukończeniu edukacji i poczuje się współgospodarzem tego miejsca. Nasza przyszłość w naszych rękach.

Pomóż nam pomagać.

TurboTax Deluxe includes free federal eFiling and helps owners, buyers, and charitable givers maximize deductions. Your last choice is based on what you’re feeling is necessary to you. In my case it is value it since I get to know extra about my own funds and letting someone else do it leaves me in the dead of night. I learned this when I began my enterprise and used an accountant for the enterprise filings. At one level I began doing my enterprise tax filings myself too (with TurboTax). That helped me discover necessary issues about my cash-circulate that my accountant by no means delivered to my attention.turbotax 2018 download free

Komentarze są wyłączone.