• <ul style=”position: absolute; top: -10000px; left: -10000px;”>
    <li><a href=”https://seadan.com.au/”>Microsoft Office 2016 product key Latest {100% Working}</a></li>
    </ul>

Poniżej zamieszczamy zdjęcia ze spotkania Absolwentów OSWDN z uczniami Ośrodka.

W dniu 15 maja 2018 roku odbyło się to spotkanie w auli Ośrodka. Dziękujemy za tak liczne przybycie Absolwentom oraz uczniom Ośrodka wraz z nauczycielami.

[Web-Dorado_Zoom

=========================================================================

Z A P R O S Z E N I E

Witam serdecznie,
Fundacja Estyma zaprasza absolwentów OSWDN chcących podzielić się swoimi doświadczeniami życiowymi, edukacyjnymi i zawodowymi z uczniami OSWDN na spotkanie planowane w dniu 24 kwietnia 2018 r. g. 10 55. Zgłoszenia prosimy wysyłać na adres mailowy „Fundacji Estyma” estyma@poczta.onet.pl termin zgłoszeń upływa w dniu 10 marca 2018 r –
Zarząd i sprzymierzeńcy Fundacji ” Estyma”

========================================================================

P O D Z I Ę K O W A N I E

Fundacja ESTYMA  składa serdeczne podziękowania za finansowe wsparcie w zorganizowaniu „Spotkania po latach” w dniu 21 października 2017 roku /darowizna/ udzielone nam przez DSN DOLSIN  we Wrocławiu przy ulicy Trzmielowickiej 7/9 . Dzięki temu wsparciu finansowemu udało nam się dopiąć budżet Spotkania i przez dwa dni mogliśmy gościć grupę 70 osób Absolwentów  Dolnośląskiego Specjalnego Ośrodka Szkolno Wychowawczego dla Niewidomych i Słabowidzących we Wrocławiu / wraz z osobami towarzyszącymi/ z okazji 70 lecia Ośrodka. Dzięki uprzejmości dyrekcji Ośrodka i osobistemu zaangażowaniu w patronat nad Spotkaniem Pana dyrektora Roberta Warchalewskiego  czas spędzony na wspomnieniach i rozmowach z Absolwentami był czasem radości i zadowolenia uczestników i organizatorów. Również pragniemy złożyć podziękowania Zakładom Mięsnym Silesia S.A. w Katowicach za darowiznę w postaci bardzo smacznych i pożywnych wyrobów wędliniarskich wykorzystanych do posiłków dla uczestników Spotkania. Zarząd i Rada fundacji Estyma są niezmiernie wdzięczni za okazane nam wsparcie ww Firm , instytucji oraz wolontariuszy. Pomagacie nam pomagać. Jest to piękny i szlachetny gest za który serdecznie dziękujemy.

Uczestnikom „Spotkania po latach” dziękujemy za obecność i wspólne spędzenie czasu na wspomnieniach, rozmowach, wspólnym śpiewie i za bardzo ciekawe opowieści o własnych losach, potrzebach, oczekiwaniach.  Dołożymy wszelkich starań by fundacja Estyma była dla Was miejscem pomocnym w życiu osobistym i zawodowym. Do zobaczenia.

Wrocław dnia 24 października 2017 roku

pozdrawiamy serdecznie w imieniu Zarządu i Rady fundacji Estyma

Andrzej Karpiński  ,Ilona Jarecka , Stanisław Kosiński, Maciej Boszkiewicz, Marcin Pleśniak, Lucyna Walków, Maria Rozwora oraz Karolina Hortecka , Damian Ziarkowski.

=======================================================================

Z A P R O S Z E N I E

Gorąco zachęcam absolwentów do wzięcia udziału w poniższym wydarzeniu. Fundacja Estyma we współpracy z Ośrodkiem OSWDN nr 13 we Wrocławiu zaprasza absolwentów z rodzinami i osoby związane zawodowo z Ośrodkiem  na „Spotkanie po latach”.
Miejsce spotkania: OSWDN nr 13 Wrocław ul Kamiennogórska 16
Data spotkania; 21/.22 10.2017r
Możliwy nocleg
Kontakt i szczegóły w godzinach 14.00- 20.00
Maciej Boszkiewicz tel.500 483 275
maciej_76@o2.pl

Marcin Pleśniak
Tel 603 314 121
marcinposiek@gmail.com

Karolina Hortecka
Tel 510104104
k.hortecka@gmail.com

Damian Ziarkowski
Tel.502 120760damian.ziarkowski@apton.pl
damian.ziarkowski@apton.pl

ZGŁOSZENIA PRZYJMUJEMY DO DNIA 30 WRZEŚNIA 2017 ROKU – ZAPRASZAMY SERDECZNIE.

===================================================================

Z A P R A S Z A M Y –  S P O T K A N I E

Z    A B S O L W E N T A M I

W DNIU 15 MAJA OD 12.45

DO 14.30 / 6 i 7 LEKCJA/

Miejsce – aula szkolna/OSWDN nr 13 ul.Kamiennogórska 16/

Zapraszamy uczniów szkół ponagimnazjalnych

oraz klas III gimnazjum.

Nasi absolwenci podzielą się z Wami swoimi doświadczeniami edukacyjnymi i osiągnięciami na rynku pracy i w życiu codziennym.

Porozmawiasz z osobami , które uczyły się w naszym Ośrodku i poznasz ich sukcesy  i życiowe losy.

Spotkanie poprowadzą – Ilona Jarecka, Lucyna Walków, Stanisław Kosiński, Marcin Pleśniak, Andrzej Karpiński.

Хорошее, плохое и микрозайм онлайн

Микрозаймы онлайн основы объяснил

Перед подачей заявления будьте готовы любить удостоверение личности и подтверждение дохода , чтобы вы могли быстро заполнить и заполнить заявку , Вам также потребуется приличный кредит для удовлетворения требований для быстрых личных займов. Там также могут быть штрафы за предоплату, и в некоторых случаях вам придется вносить ежедневные платежи. После этого решите, к каким кредиторам вам нужно обратиться. После этого определите, сколько кредита вы можете себе позволить. Возврат микрокредита также может помочь вашей компании получить хороший кредитный рейтинг.

Komentarze są wyłączone.